Betonnen wandpanelen voor een betonlook badkamer en keuken achterwand

Bestelinformatie

Bestellen bij Betonloods.nl is heel eenvoudig!

Betaling & kosten van aflevering
Alle prijzen zijn inclusief BTW. De verzendkosten binnen Nederland zijn standaard €69,00/pallet. Bij bestellingen vanaf € 250,00 of ophalen worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen naar het buitenland, neem contact met ons op.

Levertermijnen
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres.

Uw bestelling wordt definitief op het moment dat de producten zijn betaald. De verwachte levertijd is 15 tot 20 werkdagen afhankelijk van de voorraad.  Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken, geldt een uiterste levertermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Retourneren
Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden. Het product kan niet geruild of geretourneerd worden wanneer het is beschadigd. Retourzendingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestellingen per email aangekondigd te worden alsmede teruggestuurd te worden.  Het aankoopbedrag zal per omgaande op het rekeningnummer, opgegeven bij de bestelling, worden teruggestort, doch uiterlijk binnen 21 dagen nadat het product door ons is retour ontvangen.

Ons adres is:

ConcreetDesign BV, Oosteinde 143, 2271EE Voorburg

Service en klachten
Klachten of servicemeldingen kunt u melden via ons contactformulier. Betonloods adviseert u de geleverde producten na ontvangst te controleren en eventuele gebreken via e-mail te melden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, uiterlijk binnen 3 dagen.

Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn gebaseerd op de Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk.

Deze Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en NTO in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ)van de Sociaal-Economische Raad en treden voorde Stichting Webshop Keurmerk in werking per 1 juli 2012.

Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten.

Download de Algemene Voorwaarden van Betonloods als PDF, klik HIER.